Wednesday 21 October 2020

Outlook-e-mail toevoegen aan uw Android-telefoon met POP3

Voeg Outlook toe aan Android met POP3

Open de standaard Android-e-mailapp. Selecteer de optie om een ​​nieuw account toe te voegen, of als het je eerste keer is dat je de app gebruikt, wordt je meteen gevraagd om een ​​e-mail in te stellen.

Voer uw volledige Outlook-e-mailadres en wachtwoord in en druk op Volgende. Selecteer op het volgende scherm de knop "POP3-account". Momenteel ondersteunt Outlook geen IMAP.




Configureer nu de inkomende en uitgaande serverinstellingen. Merk op dat u voor beide instellingen de gebruikersnaam en het wachtwoord hetzelfde moet laten. Zorg ervoor dat de gebruikersnaam het volledige e-mailadres is @outlook

Inkomende serverinstellingen:

POP3-server: pop3 live com

Beveiligingstype: SSL

Poort: 995

E-mail verwijderen van server: deze instelling is optioneel, stel in of u e-mails alleen van uw telefoon of van het volledige account (server) wilt verwijderen.

Uitgaande serverinstellingen

SMTP-server: smtp live com

Beveiligingstype: TLS

Poort: 587

Aanmelden vereist: Ja

Ik weet niet precies waarom het Outlook com-team geen eigen mailservers heeft opgezet, maar de Live com-adressen werken prima.




Configureer vervolgens hoe vaak de e-mailapp controleert op nieuwe berichten. Ik stel voor dit in te stellen op twee of vier uur, als je je mail vaker moet checken, kun je dit handmatig vernieuwen. Ik heb gemerkt dat wanneer de e-mailfrequentie is ingesteld op een snel interval, dit veel batterijsap uit de telefoon haalt.

Het laatste dat u moet doen, is het account een lokale bijnaam geven. Dit is alleen door jou te zien op je telefoon. Voeg vervolgens uw naam toe in het tweede vak en merk op dat deze naam kan worden gezien door de mensen die u e-mailt.

 

Als u vragen heeft over Outlook-mail, bezoek dan onze website Contact Outlook


No comments:

Post a Comment