Saturday 13 March 2021

MICROSOFT ROLLT NIEUWE UPDATE UIT VOOR ZIJN OUTLOOK-APP OP ANDROID

Meer recentelijk werd een functie geïntroduceerd door Microsoft, waarmee gebruikers contacten voor Outlook.com konden toevoegen en bewerken en nu met deze nieuwe update kunt u ook een groep en zijn leden maken, bewerken, toevoegen of verwijderen. Maar om toegang te krijgen tot deze functie, moet de gebruiker een Microsoft 365-account hebben. Toegang tot de nieuwe functie is net zo eenvoudig als klikken op het hamburgermenu en klikken op de groepsoptie.

Microsoft heeft ook verschillende bugfixes in de Outlook-app geïntroduceerd en de algehele app-prestaties sneller gemaakt. De bijgewerkte versie van Google Outlook kan hier worden gedownload van de Google Play Store. Vanaf nu is er geen bericht van Microsoft wanneer deze nieuwe functies iOS-apparaten zullen raken.

Eerder deze maand introduceerde Microsoft Office 365 in 96 nieuwe wereldwijde markten, waardoor de software in meer dan 246 markten wereldwijd in 44 talen beschikbaar werd, terwijl de integratie van LinkedIn met Outlook ook beschikbaar werd voor consumenten.

Het bedrijf heeft de vertaaltools die beschikbaar zijn in 'Word' vernieuwd, waardoor gebruikers de mogelijkheid hebben om tekstgedeelten of het hele document te vertalen en het resultaat te bekijken of op te slaan als een gewoon documentbestand.

als je een probleem of vraag hebt, bezoek dan onze website Helpdesk outlook


No comments:

Post a Comment