Monday 8 March 2021

Top 5 voordelen van het gebruik van Microsoft Outlook

1. Beveiliging

Houd Microsoft Outlook up-to-date en het zorgt voor een goed beveiligingsniveau. Het biedt filtering van ongewenste e-mail en blokkeert externe inhoud zoals gedownloade afbeeldingen, webbugs en gegevens van vreemde sites.


Nu cybercriminaliteit elk jaar toeneemt, heeft Microsoft maatregelen genomen om de beveiliging op zijn Outlook-platform te verbeteren om de informatie van klanten te beschermen.


Deze nieuwe en verbeterde beveiligingsfuncties omvatten bescherming tegen ongewenste e-mails en phishing-e-mails doordat u live links kunt uitschakelen en afzenders kunt blokkeren. De ingebouwde e-mailscanner waarschuwt u ook wanneer een onbetrouwbare bron u iets stuurt.


2. Zoeken

Met Microsoft Outlook is het gemakkelijk om alles te vinden waarnaar u op zoek bent. Dankzij de geïntegreerde zoekfunctie kunnen klanten trefwoorden gebruiken om contacten, datums en e-mails te vinden. Deze functie kan ook worden gebruikt met elk Outlook-programma, inclusief Contact Manager en Agenda.


3. Verbeterde connectiviteit

Microsoft Outlook is meer dan alleen een applicatie voor uw computer. Het houdt u verbonden doordat u het op uw mobiele apparaat kunt aansluiten. Hierdoor kunt u overal en altijd e-mails lezen, schrijven en verzenden.


Als u besluit uw Outlook-account met uw telefoon te synchroniseren, heeft u het extra voordeel dat u uw agenda omzet in een draagbare planner en waarschuwingen ontvangt over nieuwe en aanstaande afspraken terwijl u niet op kantoor bent.


4. Compatibiliteit

Het gebruik van Outlook is een wandeling in het park als je e-mailserver draait op Microsoft Exchange. Als deze twee zijn gekoppeld, kan iedereen een service gebruiken, zelfs als u geen computerexpert bent. Het enige dat u hoeft te doen, is Outlook openen en uw e-mailadres invoeren; Outlook en Exchange bundelen dan hun krachten en zorgen voor de rest.


Gebruikers hoeven ook niet veel tijd te besteden aan het configuratieproces en dit stelt hen in staat om eenvoudig taken uit te voeren waarvoor ze anders op een IT-specialist zouden vertrouwen. Van computer wisselen op de werkplek is zo'n voorbeeld.


5. Outlook biedt one-stop e-mail

Met Microsoft Outlook kunt u meerdere gebruikersaccounts aanmaken. Met protocollen zoals IMAP en POP3 is het mogelijk dat u meerdere accounts heeft die kunnen worden ingevoerd in één map, die wordt beheerd door één set richtlijnen. Als dat archiveringssysteem niet voor u werkt, kunt u de informatie op basis van elk account in aparte mappen laten sorteren. Met Outlook kunt u kiezen op basis van uw voorkeur.

als je een probleem of vraag hebt, bezoek dan onze website Klantenservice outlook


No comments:

Post a Comment